Mirë se vini në kompaninë tonë

Modeli i biznesit

 • distributor

  distributor

  Përshkrim i shkurtër:

  Për të qenë distributori i Viking, mund të merrni mbështetjen tonë si më poshtë: 1. Avantazhi i çmimit.Ne do t'i mbrojmë shpërndarësit tanë që të shmangin çmimin e marketingut duke i dhënë çmimet e distributorëve.Kështu që ata të mund të fokusoheshin në marketing dhe shërbim.2. Reklamim & Publicitet.Çdo vit ne do të marrim fonde të caktuara për reklamë, të tilla si pjesëmarrja në ekspozitë në emër të distributorit, aktivitetet e promovimit publik dhe mbështetje për dhurata.

 • Forca Teknike

  Forca Teknike

  Përshkrim i shkurtër:

  Laboratori.Ne ngritëm laboratorin për të operuar të gjitha testet e nevojshme për pranverën e ajrit dhe do të donim të themi se jemi fabrika e parë në Kinë që kemi laboratorin tonë.për të testuar materialin.Të tilla si variometri i squfurit, testi i thyerjes në temperaturë të ulët dhe testi i rezistencës së ozonit për gomë.Dhe Testi i lodhjes mund të simulojë punën e sustës së ajrit për ngarkesë dhe të testojë jetëgjatësinë e tij.Normalisht kjo nevojë e testimit funksionon të paktën 30 ditë vazhdimisht dhe frekuenca duhet të arrijë të paktën 3 milion herë.

 • Forca Teknike

  Forca Teknike

  Përshkrim i shkurtër:

  Bashkëpunimi kolegj-ndërmarrje.Guangzhou Viking bashkëpunon me disa kolegje të famshme dhe institute kërkimore të gomës në Kinë, të cilat janë të specializuara në sistemin e pezullimit të automobilave dhe formularin e gomës, në mënyrë që ne të mund të aksesojmë teknologjinë e përditësuar dhe të regjistrojmë inxhinierë të talentuar.Sistemi më i fundit i cilësisë ISO/IATF16949.Ne kaluam certifikatën e cilësisë ISO/IATF16949 nga TUV.Meqenëse linja jonë e prodhimit ndjek në mënyrë rigoroze standardin OE, me formulën tonë të autorizuar të gomës e bën markën tonë Viking edhe më të fortë dhe më popullore.

Produktet e veçuara

PËR NE

Viking i specializuar në prodhimin dhe kërkimin e sustës së ajrit, amortizatorit të sustës së ajrit dhe kompresorëve të pezullimit të ajrit.Ne jemi kompani e certifikuar nga IATF 16949: 2016 dhe ISO 9001: 2015. Për të ofruar produkte dhe shërbime të kënaqshme, ne kemi ndërtuar një sistem modern të menaxhimit të cilësisë dhe inspektimit i cili është në përputhje të plotë me standardet ndërkombëtare.