Добредојдовте во нашата компанија

Деловен модел

 • Дистрибутер

  Дистрибутер

  Краток опис:

  За да бидете дистрибутер на Viking, можете да ја добиете нашата поддршка како подолу: 1. Предност во цената.Ние ќе ги заштитиме нашите дистрибутери да се избегнат од маркетиншката цена со давање на цени на дистрибутерот.За да можат да се фокусираат на маркетинг и услуги.2. Реклама и публицитет.Секоја година ќе земаме одредени средства за рекламирање, како на пример присуство на изложбата во име на дистрибутерот, активности за јавна промоција и поддршка за подароци.

 • Техничка сила

  Техничка сила

  Краток опис:

  Лабораторија.Поставивме лабораторија за да работиме со сите потребни тестови за воздушна пружина и би сакале да кажеме дека сме првата фабрика во Кина што има своја лабораторија.за тестирање на материјалот.Како што се вариометар на сулфур, тест за трошливост на ниска температура и тест за отпорност на озон за гума.И Тестот за замор може да ја симулира работата на воздушните пружини за оптоварување и да го тестира нејзиниот животен век.Нормално, оваа потреба за тестирање работи најмалку 30 дена континуирано и фреквенцијата треба да достигне најмалку 3 милиони пати.

 • Техничка сила

  Техничка сила

  Краток опис:

  Колеџ-претпријатие соработка.Гуангжу Викинг соработува со некои познати колеџ и истражувачки институти за гума во Кина кои се специјализирани за автомобилски систем за суспензија и гумени формулари, за да можеме да пристапиме до ажурираната технологија и да запишеме талентирани инженери.Најновиот систем за квалитет ISO/IATF16949.Положивме сертификат за квалитет ISO/IATF16949 од TUV.Бидејќи нашата производна линија строго го следи OE стандардот, со нашата овластена гумена формула го прави нашиот бренд Viking уште посилен и попопуларен.

Избрани производи

ЗА НАС

Викинг специјализиран за производство и истражување на воздушни пружини, амортизери со воздушни пружини и компресори за воздушно потпирање.Ние сме сертифицирана компанија IATF 16949: 2016 и ISO 9001: 2015. Со цел да обезбедиме задоволителни производи и услуги, изградивме модерен систем за управување со квалитетот и инспекцијата кој е во строга согласност со меѓународните стандарди.